Länk till Pireva startsida

Få tillgång till Återvinning Anytime

För att få tillgång till Återvinning Anytime måste du genomföra en kortare utbildning som består av ett antal frågor via vår webb eller i vår app. Utbildningen tar ungefär 15 minuter och bör göras i god tid innan du besöker oss första gången.

 

Länk till utbildningen

 

Länk till appen om du har iPhone

Kom ihåg att godkänna platstjänster när du öppnar appen för första gången, då Återvinning Anytime är en platsbaserad tjänst.

 

Länk till appen om du har Android

Kom ihåg att godkänna platstjänster när du öppnar appen för första gången, då Återvinning Anytime är en platsbaserad tjänst.

 

När du har klarat den korta utbildningen kommer du att få tillgång till Återvinning Anytime. Det innebär att du som privatperson kan åka till Bredviksberget när som helst på dygnet, vilken dag som helst i veckan, för att kasta avfall. Väl på plats kommer du att kunna öppna grinden till Bredviksberget, antingen med ditt körkort* eller i Pireva-appen. För att använda appen behöver du en smartphone och ett giltigt mobilt BankID.

*Ditt körkort måste vara tillverkat efter januari 2013, annars saknas informationen som gör det möjligt för systemet att läsa ditt körkort.

 

Klick här för att läsa om vanliga frågor om Återvinning Anytime och Appen.