Länk till Pireva startsida

Vi söker sommarvikarier till Återvinningscentralen

Jobba med oss i sommar

Är du vass på service och gillar att hjälpa andra att göra rätt? Nu söker vi två medarbetare som vill vara med och guida piteborna med deras återvinning på rampen och vid farligt avfall.

Vi behöver förstärka vår verksamhet på Bredviksbergets återvinningscentral inför sommarsäsongen. Vi erbjuder dig ett arbete där arbetstiden främst är förlagd till vardagar, där vi möter och hjälper våra besökare på anläggningen. Det kan exempelvis vara att ta emot farligt avfall eller vara en hjälpsam hand på rampen så att det blir lätt att göra rätt när man soterar.

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under perioden juni-augusti.

Det vi förväntar oss av dig och alla våra anställda är att du tar eget ansvar för det arbete du utför. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder, så behöver du vara social, serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Erik Lundberg, Driftledare, 070-577 12 52.

 

Tillträdesdag sker enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är söndag den 10 mars 2024. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.