Länk till Pireva startsida

Vi söker en underhållsingenjör

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår nya Underhållsavdelning. Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att bidra till vår utveckling av verksamheten som våra invånare i Piteå nyttjar varje dag året runt.

I tjänsten som underhållsingenjör kommer du att arbeta med lösningar och förbättringar i våra anläggningar som ökar driftsäkerheten och tillgängligheten.

I rollen kommer du att bygga upp ett anläggningsregister, administrera ett underhållssystem, klassificera kritisk utrustning och utföra grundorsaksanalyser.

 

Ett typiskt uppdrag kan vara att ta fram och koppla underhållsplaner till utrustning, skapa arbetsorder processer och utföra riskanalyser. Vidare kommer du att upprätta reservdelsbehov och reservdelsplaner.

Kontakter samt ledning av underleverantörer är en naturlig del i rollen.

I rollen finns det utrymme för att ta fram förbättringar, se sina egna idéer förverkligas och möjlighet till att jobba nära underhåll och produktion för omedelbart resultat.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som förmåga till analys, struktur, initiativ och ett genuint intresse för kärnfrågor inom underhåll. Du trivs med att samarbeta med andra samt att du har en god kommunikativ förmåga där du på ett pedagogiskt sätt kan förklara tekniska lösningar och motivera arbetssätt. Du som person är nyfiken och har därigenom lätt att sätt dig in i nya komplexa utmaningar. Vi ser det som självklart att du har goda datakunskaper, kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska.

Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav. 


Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering vid Pirevas Underhållsavdelning i Öjebyn. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.


Vill du veta mer
om tjänsten är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Fredrik Sundqvist, Underhållschef, 070-343 99 28

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är Söndag den 7 mars 2021. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande