Länk till Pireva startsida

Vi söker anläggningsarbetare för säsongsanställning

Anläggningsarbetare VA - Säsong

Vill du hjälpa oss under högsäsongen? Vi har många viktiga underhållsarbeten och projekt på gång där vi behöver förstärkning till vår underhållsavdelning. Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.

Vi erbjuder dig en samhällsviktig säsongsanställning där du får möjlighet att bidra till vår utveckling av vatten- och avloppsledningsnätet som förser Piteåborna med rent dricksvatten och miljövänligt omhändertagande av avloppsvatten, dygnet runt – året om.

Som Anläggningsarbetare kommer du i huvudsak arbeta med både planerade och ibland oplanerade underhållsarbeten samt återställningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten, eller andra kvalifikationer som gör dig lämplig för jobbet. Gymnasieutbildning inom bygg/anläggning/VVS/industri är meriterande, men det är din personlighet som är avgörande. Eftersom våra anläggningar ska hålla under lång tid så är kvalitet och noggrannhet i arbetet viktigt. Det är också meriterande om du har kunskaper inom VA.

Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav. 

Tjänsten är en säsongsanställning mellan juni-oktober på heltid med placering vid Pirevas Underhållsavdelning i Öjebyn. Kan eventuellt bli aktuellt med förlängning. Tillträde kan också ske enligt överenskommelse.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Fredrik Sundqvist, Underhållschef, 070-343 99 28.

 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är torsdag den 18 Mars 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.