Länk till Pireva startsida

Ombyggnation på Bredviksberget

Nu händer det mycket på "Brevika"!

19/1 2021

Ombyggnationen av rampen förlängs några dagar pga vädret 
Den uppgraderade rampen skulle egentligen tas i bruk 25/1, men Kung Bore hade andra planer! Den bitiga kylan och det kraftiga snöfallet har försvårat arbetet för hjältarna på Bredviksberget som jobbar från tidig morgon till sen kväll med ombyggnationen. Med tanke på väderleksrapporten för de kommande dagarna så vill vi inte lova ett nytt datum riktigt än, men vi kommer att hålla er uppdaterade! Till dess hoppas vi att ni har fortsatt överseende.

Om ni har möjlighet så rekommenderar vi att ni väntar med eventuella besök till Bredviksberget tills vi meddelar att rampen är klar. Det går givetvis fortfarande att besöka Bredviksberget som vanligt för att kasta avfall under ombyggnationen, men var då uppmärksam om att vissa avfallsfraktioner kan vara flyttade till en annan plats på anläggningen. Titta extra noga efter skyltningen på anläggningen eller fråga någon i vår personal så hjälper de dig.

 

11/1 2021

Rampen byggs ut för att göra era framtida besök smidigare samtidigt som körriktningen dras om för att öka säkerheten. Det kommer att bli superbra när det är klart, men fram till dess hoppas vi att ni har lite överseende. Om ni har möjlighet så rekommenderar vi att ni väntar med eventuella besök till Bredviksberget till efter 25/1 då den uppgraderade rampen förväntas vara klar.   

Det går givetvis fortfarande att besöka Bredviksberget som vanligt för att kasta avfall under ombyggnationen, men var då uppmärksam om att vissa avfallsfraktioner kan vara flyttade till en annan plats på anläggningen. Titta extra noga efter skyltningen på anläggningen eller fråga någon i vår personal så hjälper de dig.