Länk till Pireva startsida

Ledig tjänst: Projektchef

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och förbättra Pirevas verksamhet. Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att bidra till vår utveckling av verksamheten som våra invånare i Piteå nyttjar varje dag året runt.

Projekt är en grupp inom Affärsområde Vatten som utgör resursen för förstudier och projektledning av investeringsprojekt, utredning och utvecklingsprojekt, samt tekniskt stöd till drift och underhåll. Din roll är att leda och utveckla projektarbetet, leda egna och externa resurser enligt Pirevas projektmodell, ta fram investeringsplaner på kort och lång sikt samt samordna och planera med andra aktörer inom Piteå kommun.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och förmåga att inspirera och leda andra. I din roll gillar du att föra dialog med dina medarbetare och inser vikten av att såväl lyssna in som att ge riktning. Helt enkelt så söker vi dig som ser dig själv som en lagspelare och känner glädje när andra lyckas i sitt uppdrag. För att lyckas väl krävs att du arbetar strukturerat och är lyhörd.

Pirevas vision är ”Hållbart och prisvärt – idag och för kommande generationer”. Det är därför viktigt att du har förmågan till helhetssyn och tydligt motiverade bedömningar för valet av vilka förnyelseprojekt och utvecklingssatsningar vi skall prioritera.

Tidigare ledarerfarenhet är meriterande och vi tror att du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av VA eller liknande branscher, men stor vikt kommer läggas vid din personlighet.

Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav. 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering vid Pirevas Huvudkontor i Öjebyn. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Fredrik Bellander, Affärsområdeschef Vatten, 070-515 21 18.

 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är söndag den 27 februari 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande

 

På bilder ser du Pirevas trevliga medarbetare från olika avdelningar.