Länk till Pireva startsida

Drifttekniker till vattenverket

Vill du hjälpa oss att förse piteborna med rent och friskt dricksvatten? Vi söker ny drifttekniker till vattenverket. Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.
I Degerängets vattenverk arbetar vi med produktion av dricksvatten som är vårt viktigaste livsmedel. Du ingår i en arbetsgrupp vars uppgift är att sköta driften av nio vattenverk, ett industrivattenverk, fyra högreservoarer och åtta tryckstegringsstationer.

Som drifttekniker har du ett omväxlande arbete eftersom du ronderar inom anläggningarna och möter nya utmaningar varje dag. Tjänsten innebär stort eget ansvar med möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett team där beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Processfrågor och förbättringar är en del i arbetet. Kontinuerlig utveckling inom arbetsområdet sker bland annat genom intern och extern utbildning.
 

Vi söker dig som är utbildad drifttekniker med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet från processindustri eller livsmedelsindustri är meriterande. Som person är du serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta. Du skall även kunna arbeta självständigt och du är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.
 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Christophe Martin, produktionschef, 0911-931 50.
Anders Lundgren, driftledare, 070-542 19 60.
 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se


Sista ansökningsdag är söndag den 30 oktober 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.