Länk till Pireva startsida

Drifttekniker till reningsverk

Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt - idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.

Vårt fokus är rening av avloppsvatten för hela Piteå kommun. Du ingår i en arbetsgrupp vars uppgift är att sköta driften av 17 reningsverk och 120 pumpstationer. Lagefterlevnad för att minimerar miljöpåverkan har stor betydelse för oss.

Som drifttekniker har du ett omväxlande arbete eftersom du går ronder inom anläggningarna och möter nya utmaningar varje dag. Tjänsten innebär stort eget ansvar med möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett team där beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Processfrågor och förbättringar är en stor del i arbetet.

Kontinuerlig utveckling inom arbetsområdet sker bland annat genom intern och extern utbildning.
 

Vi söker dig som är utbildad drifttekniker med några års erfarenhet, tidigare erfarenhet från processindustri är meriterande. Som person är du serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta. Du skall även kunna arbeta självständigt och du är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.
 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Christophe Martin, produktionschef, 0911-931 50.
Mikael Bergman, driftledare 070-402 04 66.
 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se


Sista ansökningsdag är söndag den 22 januari 2023. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.