Länk till Pireva startsida

Anläggningsarbetare VA

På grund av internrekrytering så är vi nu i stort behov av en ny medarbetare. Vill du vara med på Pirevas utvecklingsresa? Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och vi har många viktiga projekt på gång. Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.


Vi erbjuder dig en samhällsviktig tjänst där du får möjlighet att bidra till vår utveckling av vatten- och avloppsledningsnätet som förser Piteåborna med rent dricksvatten och miljövänligt omhändertagande av avloppsvatten, dygnet runt – året om.

Som Anläggningsarbetare hos oss så kommer du i huvudsak arbeta med både planerade och ibland oplanerade underhållsarbeten samt investeringsprojekt på vatten- och avloppsledningsnätet. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten, eller andra kvalifikationer som gör dig lämplig för jobbet. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Gymnasieutbildning inom bygg/anläggning/VVS är meriterande men det är din personlighet som är avgörande. Eftersom våra anläggningar ska hålla under lång tid så är kvalitet och noggrannhet i arbetet viktigt. Det är också meriterande om du har kunskaper inom VA eller körkortsbehörighet för BE, C, CE.

Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav. 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering vid Pirevas Underhållsavdelning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Fredrik Sundqvist, Underhållschef, 070-343 99 28.

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är onsdag den 23 november 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.