Länk till Pireva startsida

Information till dig som är leverantör till Pireva

För att hanteringen av leverantörsfakturor ska bli mer effektiv, säkrare och framförallt miljövänlig så kan vi, efter den 1 oktober 2021 enbart ta emot elektroniska fakturor. Vi önskar att alla våra leverantörer i fortsättningen skickar sina fakturor den vägen! Fakturor som skickas per post efter den 1 oktober kommer att skickas tillbaka då vi inte har möjlighet att hantera dem.

Hur går man tillväga?

Vi använder oss av Pagero som vår tjänsteleverantör för att ta emot elektroniska fakturor.

  • Om ni redan idag har möjlighet att skicka elektroniska fakturor så kontaktar ni er operatör för att börja skicka till oss. Vårt GLN-nummer är: 7300009058105 
  • För er som inte är anslutna till någon e-fakturaoperatör rekommenderar vi Pagero online fakturaportal. Där kan ni själva registrera era fakturor direkt in i vårt system. Klicka på länken nedan för att läsa mer hur du går tillväga.

Pagero online fakturaportal

Användarguide fakturaportal (pdf)


Tänk på att ange referens!

Med vårt nya arbetssätt så blir det ännu viktigare att uppgifterna på fakturorna som skickas till oss är korrekta. En korrekt referens ska anges i form av ett 3-siffrigt nummer ex 303.  Medarbetare på Pireva som gör en beställning ska uppge sitt nummer vid beställning.


Har ni några frågor så kontakta oss på ekonomi@pireva.se