Länk till Pireva startsida

SMS-Service

Anmäl dig till SMS-service där du får reda på planerade arbeten och akuta driftstörningar som berör din fastighet.

Vi skickar sms till dig!

Du som fastighetsägare kan Vi använder tjänst för att skicka servicemeddelanden via sms till alla våra kunder som berörs av vattenläckor eller andra driftstörningar.

Sms skickas till telefonabonnemang som är knutna till berörda fastigheter utan att du behöver anmäla ditt deltagande.

Om du vill ha driftmeddelanden för andra fastigheter som inte är knutna till ditt telefonabonnemang – till exempel ditt fritidshus eller din arbetesplats – så går det bra att registrera fler telefonnummer eller adresser till tjänsten.

 

UMS webbaserade varningstjänst används för att skicka samhällsviktig information och varna invånare om kritiska händelser, t ex störningar och förändringar i vatten-, avfalls-, värme- och strömförsörjningen. Systemet används i huvudsak av kommuner, myndigheter samt kommunala och statliga bolag.

Telefonnummer till invånare och företag som används vid utskick hämtas från offentliga register. På denna sida kan Du logga in med hjälp av ditt mobilnummer eller fastnätsnummer och se ifall numret har en adress kopplad till sig. Om en adress finns registrerad på numret är det den som används av tjänsten. Om Du önskar kan Du ändra samt lägga till en adress (t ex adress till ett fritidshus) eller deaktivera utskick.

Data som hämtas och behandlas används endast för varningsmeddelanden och samhällsviktig information och lämnas inte ut till obehöriga.


Du kan anmäla dig till vår SMS-service för att få reda på driftstörningar och planerade arbeten som berör din fastighet.  meddelande via SMS (eller taltjänst) vid driftstörningar Här kan du som fastighetsägare anmäla dig till vår SMS-Service för att få meddelande driftstörningar eller planerade arbeten.

 

 

 

 

I samband med en akut driftstörning ex. vid vattenavbrott, utebliven sophämtning eller planerade arbeten som berör din fastighet skickar Pireva ut ett meddelande till dig via SMS. För att få ett meddelande måste du anmäla in ditt telefonnr till oss. Är ni flera personer på en fastighet som vill ha ett medelande kan du registrera flera telefonnr. 

När du flyttar från en fastighet kan du avregistrera dig från SMS-tjänsten.

 

Genom att fylla nedanstående formulär registrerar vi att du ska få ett SMS med meddelande om driftstörningar som berör din fastighets vatten och avfallstjänster.

 

 Fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att registrera eller avregistrera dig från Pirevas SMS-utskick.