Länk till Pireva startsida

Viktiga datum

Ingen pappersalmanacka i år – håll koll på viktiga datum ändå!

Vi vill spara på energi och miljö

Numera hämtar våra kunder vanligtvis information om vår verksamhet här på hemsidan eller via andra digitala kanaler. Vi vet också att miljöalmanackan som tidigare delades ut användes i allt mindre utsträckning, och i många fall hamnade den direkt i pappersinsamlingen hemma hos hushållen.

 

För oss är det förstås viktigt att spara på energi och miljö och att undvika onödigt slöseri med papper och transporter.

Därför har vi valt att inte göra en pappersalmanacka i år.

 

Samtidigt utvecklar vi informationen om vår verksamhet:

 • All kalenderbunden information om vår verksamhet - ändrade tömningsdagar, ändrade öppettider, sommarvatten, mobil ÅVC osv - finns att läsa i ny kalenderfunktion här nedan.
 • Här kan du prenumerera på tömningsshemat och få ett mail dagen innan soptömning. Flera tusen kunder har redan anmält sig - ”Den bästa prenumeration jag har” som någon skrev på Facebook.

 • Till dig som vill ha ett tömningsschema av samma pappersmodell som förut; skriv ut tömningsschema där alla områden ingår. Har du ingen skrivare så går det bra att hämta schemat på nedanstående ställen, eller kontakta vår kundservice som kan skicka hem ett till dig.

  Här kan du hämta tömningsschemat:
  Bredviksberget återvinningscentral 
  Garagevägen 3 (Pirevas huvudkontor)
  Reprisen
  Piteå Stadsbibliotek
  Piteå kommun 
  Pirevas lastbilar  
Skriv ut
2019
2020