Länk till Pireva startsida

Vi söker testpiloter!

Är du vår testpilot för Återvinning Anytime?

I vår drar projektet Återvinning Anytime igång. Det innebär att det blir lättare för dig som privatperson att återvinna på Bredviksberget – dygnet runt, året om. För att göra tjänsten så enkel och smidig som möjligt söker vi nu ett antal personer som vill testa det här först av alla!

 

Så går det till

Med start vecka 14 får du som testpilot tillgång till Återvinning Anytime. Det innebär att du kan scanna in dig på Bredviksberget via ditt körkort eller vår kommande app även efter ordinarie öppettider. Om du vill använda appen så måste du ha en smartphone och ett giltigt mobilt BankID.

Efter dina besök kommer vi att ställa ett antal frågor om hur du upplevt tjänsten via e-post.

 

Vem kan anmäla sig?

För att bli testpilot måste du ha ett giltigt körkort och vara bosatt i Piteå. 

Innan du får tillgång till Återvinning Anytime kommer du också få genomföra en kortare utbildning via vår webb. Återvinning Anytime gäller endast för dig som är privatperson. Om du vill kasta avfall i egenskap av företagare så hänvisar vi till ordinarie öppettider.

 

Jag vill bli testpilot! Hur går jag vidare?

1. Gör en intresseanmälan på formuläret nedan.Vi gör löpande urval till testpiloter.


2. När urvalsprocessen är gjord och anmälningstiden går ut så får du ett e-post med ytterligare information och en länk till en kortare webbaserad utbildning som du måste genomföra för att få tillgång till Återvinning Anytime. Denna utbildning kan du göra på dator, mobil, surfplatta eller i den kommande Pireva-appen. 

 

3. När du har klarat den korta utbildningen kommer du att få tillgång till Återvinning Anytime. Det innebär att du som privatperson kan åka till Bredviksberget när som helst på dygnet, vilken dag som helst i veckan, för att kasta avfall. Väl på plats kommer du att kunna öppna grinden till Bredviksberget, antingen med ditt körkort eller i den kommande Pireva-appen. För att använda appen behöver du en smartphone och ett giltigt mobilt BankID. 

 

4. Efter dina besök kommer vi att skicka ut en enkät via e-post som vi vill att du svarar på. Vi vill veta vad som är bra, vad som är dåligt och vad som kan bli bättre. Detta gör vi för att för att förbättra upplevelsen för dig och alla andra som ska nyttja tjänsten i framtiden. 

 

Anmälan

Sista anmälningsdagen har gått ut! Om du missade anmälningstiden så kan du sitta lugnt. Återvinning Anytime lanseras inom kort för allmänheten. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier!