Länk till Pireva startsida

Vikarie till kundservice

Pireva söker vikarie till kundservice

Pireva är i ett spännande utvecklingsskede där vår kundservice är central. Vi är länken till våra kunder, både hushåll och företag. Pirevas kundservice är ett team på fem personer som behöver förstärkning i vår och sommar.

Pireva erbjuder ett roligt jobb i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Vi jobbar inom affärsområdena återvinning och vatten. I uppgifterna ingår både transportbeställningar, abonnemangsändringar, felanmälningar och andra kundfrågor. Du möter kunder både via telefon, mail och personlig service.

Vi söker dig som är serviceinriktad och kundorienterad och som tycker om att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter. Du har ett strukturerat arbetssätt och lätt för att ta till dig IT-baserade system. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.  

Tjänsten är ett vikariat och arbetet är förlagt vid Bredviksbergets återvinningscentral. Arbetstiden är 07.00-16.00, måndag-fredag. Tillträde snarast, till och med 2020-08-07. Kan eventuellt bli aktuellt med förlängning. 

Som en av oss arbetar du ständigt efter våra värderingar. Alltid du, Alltid vi, Alltid framåt.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Annika Fors, Kund- och Marknadschef, 0911-931 14.

Välkommen med din ansökan till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag är söndag den 5 april. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 

Skriv ut informationen om vikare till kundservice (pdf)