Länk till Pireva startsida

Vi söker en marknadsinriktad ekonomichef

Vill du vara med på Pirevas utvecklingsresa? Just nu befinner vi oss i en intressant utvecklingsfas och vi har många viktiga projekt på gång. Bland annat Återvinning Anytime och utveckling av nya tjänster är högt prioriterade.

Vår vision är ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer”

Våra värderingar: Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt.

 

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att bidra till vår leverans av tjänster som våra invånare i Piteå nyttjar varje dag året runt.

Tjänsten är en central roll inom bolaget där du ansvarar och bidrar både strategiskt och operativt till utveckling och ansvar för den operativa styrningen ekonomiskt och finansiellt. Du har ett controlleransvar där du aktivt stödjer vår VD och ledning samt kontinuerligt informerar vår styrelse om den ekonomiska utvecklingen.

Uppdraget förutsätter mycket goda ledaregenskaper och erfarenhet av ekonomiprocesser, ekonomistyrning samt budgetarbete. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Som ekonomichef har du personalansvar för två medarbetare. Du leder och utvecklar din avdelning med ett coachande och utvecklande förhållningssätt.

 

Vi söker dig som är en nyfiken och marknadsinriktad civilekonom som vill utvecklas tillsammans med oss. Du är analytisk och har välgrundade idéer. Du är pålitlig, flexibel och lätt att arbeta med. Du trivs att jobba i en miljö som präglas av ständig utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomistyrning i båda privata och offentliga verksamheter. Din personlighet kommer att vara en viktig del.

Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet. Som en av oss arbetar du ständigt efter våra värderingar.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Johan Bäcklin, VD, 070-206 54 48.

 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är söndag den 20 september 2020. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.