Länk till Pireva startsida

Vi söker en drifttekniker till reningsverket

Vi söker en drifttekniker till vårt reningsverk. Du kommer ingå i en arbetsgrupp som sköter driften av 17 reningsverk och 120 pumpstationer.

Vi arbetar för vår vision "Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer" där våra värderingar "Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt", guidar oss i arbetet.


Vi söker nu en ersättare till en kollega som kommer att fokusera på Underhållsfrågor hos oss. Vårt fokus är rening av avloppsvatten för hela Piteå kommun. Du ingår i en arbetsgrupp vars uppgift är att sköta driften av 17 reningsverk och 120 pumpstationer. Lagefterlevnad för att minimerar miljöpåverkan har stor betydelse för oss.

 

Som drifttekniker har du ett omväxlande arbete eftersom du ronderar inom anläggningarna och möter nya utmaningar varje dag. Tjänsten innebär stort eget ansvar med möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett team där beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Processfrågor och förbättringar är en stor del i arbetet.


Kontinuerlig utveckling inom arbetsområdet sker bland annat genom intern och extern utbildning.

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och som gärna är utbildad drifttekniker. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som drifttekniker inom VA eller annan processindustri. Som person är du serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta. Du skall även kunna arbeta självständigt och du är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Christophe Martin, produktionschef, 0911-931 50.
Mikael Bergman, driftledare 070-402 04 66

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag är söndag den 16 april 2023. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.