Länk till Pireva startsida

Vi söker el- och automationstekniker

Just nu söker vi el- och automationstekniker till affärsområde Vatten.

Läs mer om jobbet här.

|

El- och automationstekniker

Inom affärsområde Vatten arbetar vi med att producera och leverera dricksvatten samt rening av avloppsvatten. Processerna i produktionen är automatiserade för kontinuerlig styrning och övervakning. 

Som el- och automationstekniker hos Pireva har du ett meningsfullt och varierat arbete. Här arbetar du med underhåll och utbyggnad av el- och automationsutrustning i vår produktion. Tjänsten innebär stort eget ansvar och du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Du arbetar nära medarbetare inom drift och underhåll och ingår i ett team där beredskapstjänstgöring kan förekomma. 

 

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom el med inriktning mot automation eller styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av praktiskt arbete med reglerteknik, PLC och överordnade system. Som person är du nyfiken och ansvarstagande, med ett högt säkerhetstänk och intresse för tekniska system. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Som en av oss arbetar du ständigt efter våra värderingar Alltid du, Alltid vi, Alltid framåt

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta;

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Christophe Martin, produktionschef, 0911-931 50.

 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se
Sista ansökningsdag är söndag den 7 juni 2020. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.