Länk till Pireva startsida

Vi söker depåtekniker till vår verksamhet på Haraholmen

Vi behöver förstärkning med en depåtekniker i vår verksamhet vid Haraholmens hamnområde. I gruppen arbetar fem personer med kompetens inom arbetsområdena underhåll-, drift-, process och service.

Som depåtekniker ingår du i en arbetsgrupp vars huvudsakliga uppgift är att utföra tjänster och underhåll av anläggningar kopplade till Piteå Port & Hub. Arbetet innefattar även leverans av tjänster mot fartyg. Driftområdet har också en anläggning för mottagning, drift och underhåll av förorenat avfall. Arbetet är främst dagtid måndag till fredag, men periodvis förekommer skiftarbete i form av kvälls, - natt och helgarbete. Kontinuerlig fortbildning inom arbetsområdet sker bl.a. genom intern och extern utbildning.

Vi söker dig med goda kunskaper vad gäller service och reparation. Erfarenhet från arbete inom hamndrift, el, processindustrin och underhåll är meriterande. Som person är du flexibel, serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta. Du skall även kunna arbeta självständigt och ha ett gediget säkerhetstänk. Du är bra på att planera ditt arbete samt har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som en av oss arbetar du ständigt enligt våra värderingar. Alltid du, Alltid vi, Alltid framåt

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Alf Renberg, Driftledare, 070-574 35 65.

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se


Sista ansökningsdag är söndag den 9 augusti. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.