Länk till Pireva startsida

Transportchef

Vi söker en engagerad transportchef som med ett tryggt ledarskap ska leda och utveckla vårt åkeri.
Pireva svarar för dricksvattenförsörjningen, insamlingen och återvinningen av avfall samt reningen av avloppsvatten inom Piteå kommun. Vår uppgift är att genom ett hållbart arbetssätt inom en rad olika områden bidra till ett fungerande, hållbart och attraktivt Piteå, inte bara för oss utan även för våra barn och barnbarn.

 

Som transportchef har du ett helhetsansvar för verksamheten vilket både innefattar resultatansvar och att självständigt jobba med verksamhetens mål och skapa handlingsplaner för att nå dessa. I din verksamhet finns 20 medarbetare samt en arbetsledare. Rollen innefattar allt ifrån att motivera och inspirera dina medarbetare till rekrytering, medarbetarsamtal och annan uppföljning.  Du verkar för ständiga förbättringar och driver utveckling avseende kvalitet, produktivitet, lönsamhet och hållbarhet.

 

Vi söker dig som är en lösningsorienterad och erfaren ledare, gärna med erfarenhet från åkeri-, transport-, spedition- eller logistikbranschen (inget krav).

Du trivs med ett verksamhetsnära ledarskap och har god förmåga att på ett motiverat sätt förankra Pirevas värderingar i verksamheten. Vi arbetar utifrån vår vision ”Hållbart och prisvärt - idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet. Du är strukturerad och affärsmässig i ditt sätt samt har en god ekonomisk förståelse och erfarenhet av budget- och resultatansvar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Pireva är ett företag under ständig utveckling. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och goda utbildningsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ditt arbete. 

Arbetet är förlagt på vårt huvudkontor i Öjebyn på Garagevägen. Arbetstiden är 07.00-16.00, måndag-fredag. Tillträdet sker enligt överenskommelse.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta;

Johanna Lundström, Återvinningschef, 0911-931 34

Johan Bäcklin, VD, 0911-931 19

 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag 3 november 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.