Länk till Pireva startsida

Sommarvikarie till kundservice

Jobba med oss i sommar - Pireva söker en sommarvikarie till kundservice

Pirevas kundservice är kontakten mot både privatpersoner och företag. Vi är ett team på fem personer och i sommar behöver vi dig som förstärkning under vår semesterperiod. Är du serviceinriktad och älskar kundkontakt hoppas vi att du hör av dig med en ansökan.  

Vi jobbar med frågor om återvinning, miljö och dricksvatten. I uppgifterna ingår både transportbeställningar, trafikledning och att hantera felanmälningar samt olika abonnemangsfrågor. Du möter kunder både via telefon, mail och genom personlig service. Arbetet sker också i nära samarbete med hela Pireva.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att ta till dig IT-baserade system. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.    

Pireva erbjuder ett roligt arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Arbetet är förlagt på Bredviksbergets avfallsanläggning. Arbetstiden är 07.00-16.00, måndag-fredag. Vikariat sträcker sig i första hand under tiden 3 juni till 4 augusti. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Annika Fors, marknadschef, 0911-931 14.

 

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se. Sista ansökningsdag är måndag den 22 april. Ange i ämnesraden, vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte
med din ansökan.

 

Skriv ut informationen om sommarvikare till kundservice  (pdf)