Länk till Pireva startsida

Ny återvinningschef

Pireva är i ständig utveckling och under våren har vi utökat personalstyrkan med ett gäng nya medarbetare! En av dessa är vår nya återvinningschef, Johanna Lundström.
Varför ville du börja jobba på Pireva?
- Pireva är ett företag som genomgår en spännande utvecklingsresa som jag vill vara en del av! Företagets värderingar där man välkomnar nya förslag och idéer och tillsammans vill framåt var väldigt viktiga för mig i mitt vägval till ny arbetsgivare. Att dessutom få arbeta för ett företag som vill göra miljön och världen bättre för kommande generationer känns som ett otroligt privilegium. Vår miljö engagerar alla!

Berätta mer om vad din roll innebär.
- För mig är det viktigt att vara en närvarande ledare. Jag har ett genuint intresse av människor och tycker om att se andra växa och utvecklas. Jag har fantastiska medarbetare med mycket kunskap som jag värderar högt, i en bransch som är helt ny för mig. Jag strävar efter att stötta dem och ge dem de bästa förutsättningar för att lyckas.

Har du några spännande projekt på gång?
- På återvinningssidan gör vi en storsatsning där vi ska utveckla Bredviksbergets återvinningscentral för att få ett bättre flöde och tillgänglighet för alla våra besökare, både privatpersoner och företag. Lite längre fram har vi även projektet Återvinning anytime. Ibland är det svårt att få ihop livspusslet och pricka in öppettider, så vår vision med Återvinning anytime är att Piteåborna ska kunna checka in på Bredviksbergets återvinningscentral själva och återvinna när som helst på dygnet.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Kollegorna, utvecklingspotentialen och att vi är ett tryggt, stabilt bolag.

Vem är du utanför jobbet?
- Pratglad och resglad nybliven stugägare med två barn och sambo. Gillar god mat, dryck och träning!