Länk till Pireva startsida

Miljöingenjör

Vi söker dig som vill vara med om att utveckla och säkerställa Pirevas verksamhet. Vi arbetar utifrån vår vision ”Hållbart och prisvärt - idag och för kommande generationer” där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet.


Miljöingenjör

Vi söker dig som vill vara med om att utveckla och säkerställa Pirevas verksamhet.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att bidra till vår utveckling av verksamheten som våra invånare i Piteå nyttjar varje dag året runt. Ett stimulerande arbete med våra aktuella miljöfrågor.

I rollen som miljöingenjör hos Pireva kommer du självständigt att sköta miljöövervakningen av vår verksamhet, arbeta med tillstånds- och anmälningsärenden, miljörapporter och utredningar. Du agerar som specialist genom att ge stöd i miljöfrågor och utför riskbedömningar och nödvändig egenkontroll tillsammans med berörd personal i våra verksamheter. Du trivs i rollen som verksamhetsstöd och utvecklare.

 

Vi söker dig som är självgående och kan ta egna initiativ och prioritera. Rollen medför en hög grad av samverkan inom organisationen och det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du har en ingenjörsutbildning med miljöteknisk inriktning eller likvärdig kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav. 


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid Pirevas Huvudkontor i Öjebyn. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Johan Bäcklin, VD, 070-206 54 48

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är söndag den 18 september 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.