Länk till Pireva startsida

Ekonomiadministratör till Pireva - ansök nu

Pireva söker ekonomiadministratör med placering vid huvudkontoret i Öjebyn.

Ekonomiadministratör

Ekonomiavdelningens uppgift är ansvara för kontroll och kvalité av bolagets ekonomiska rapportering med tillhörande processer. Vi arbetar i nära samarbete, som stöd till bolagets två affärsområden Vatten och Avlopp samt Avfall och Återvinning.

I rollen som ekonomiadministratör ansvarar du för att hantera bokföringen av in- och utbetalningar på bolagets bankkonton. Avstämning av balanskonton ingår i arbetsuppgifterna vilket gör att du är en viktig kugge i vårt bokslutsarbete. Utöver detta kommer du arbeta med uppgifter kopplade mot leverantörsreskontran, till exempel fakturaflöden, samt utföra en del administrativa uppgifter bland annat posthantering och inköp av kontorsmaterial. 

Vi vill även utveckla bolagets internkontroll där du kommer att ha en bidragande roll. Arbetet innebär att du är noggrann och strukturerad på samma gång som du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och känsla för service.

Vi ser gärna att du har minst en gymnasial utbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Några års erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men framförallt är det dina personliga egenskaper som är viktigast.

Pireva erbjuder härliga arbetskollegor ochomväxlande arbete i ett offensivt bolag. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering vid Pirevas huvudkontor i Öjebyn och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta;

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Per Jervfors, ekonomichef, 070-607 07 56.

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se 
Sista ansökningsdag är söndag den 31 mars 2019. Ange i ämnesraden vilken tjänst 
din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skriv ut informationen om ekonomiadministratör (pdf)