Länk till Pireva startsida

Lediga tjänster

Är du vår nya kollega? Just nu har vi har tre lediga tjänster. Läs mer här!

Till Driftområde transport söker vi

Chaufförer/sommarvikariat

Som chaufför hos Pireva arbetar du med insamling av avfall för såväl hushåll som verksamheter. Arbetet är varierande och du ingår i en grupp med 18 chaufförer. Du kommer att framföra något av våra renhållningsfordon som består av lastväxlare, liftdumper, baktömmande eller sidlastare. Fordonen utgår från Garagevägen 3, Öjebyn som också är Pirevas huvudkontor.

Vi söker dig som är positiv, driven och engagerad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ta ett stort eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. C-körkort och YKB är ett krav. CE-körkort är meriterande.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Arbetstiden är främst förlagd till vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under tiden maj-augusti. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21
Jan Lindberg, Driftområdeschef transport, telefon 0911-931 10

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.seeller besök oss på Garagevägen 3 i Öjebyn. Sista ansökningsdag är söndag den 10 mars 2019. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Pireva söker 

Projektledare

Har du en stark passion för att driva projekt och motiveras du av att skapa en hållbar framtid. Då är du Pirevas blivande projektledare.

I rollen som projektledare kommer du att arbeta med investeringsprojekt inom hela bolaget med tyngdpunkt inom VA, där ledningsnät och våra verk är stora beställare. Du ansvarar och driver projekt från start till slut där du både tar fram förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenader samt håller i leverantörs– och kundkontakter. Som projektledare ansvarar du för uppföljningar och att uppsatt budget följs.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning. Relevant utbildning är meriterande men det är dina erfarenheter och personlighet som är avgörande. Vi vill att du tar egna initiativ och hanterar komplexa problem och situationer som uppkommer på ett effektivt och klokt sätt.

Vi förutsätter att du är självgående i din arbetsroll, kvalitetsorienterad och intresserad av att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Det är meriterande om du har kunskaper inom VA-området, offentlig upphandling och entreprenadjuridik.

Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav. 

Pireva erbjuder ett omväxlande arbete med placering vid Pirevas huvudkontor. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21
Per Jervfors, Ekonomichef, 0911-931 16
Sara Holmlund, Distributionschef, 0911-931 24

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se  

Sista ansökningsdag är söndag 20  januari 2019. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Skriv ut informationen om Projektledare(pdf)

 

Till Driftområde Haraholmen söker vi

Depåtekniker 

Vid Driftområde Haraholmen arbetar en grupp på fem personer med kompetens inom arbetsområdena underhåll-, drift-, process och service.

Som depåtekniker ingår du i en arbetsgrupp vars huvudsakliga uppgift är att utföra tjänster och underhåll av anläggningar kopplade till Piteå Port & Hub. Arbetet innefattar även leverans av tjänster mot fartyg. Driftområdet har också en anläggning för mottagning, drift och underhåll av förorenat avfall. Arbetet är främst dagtid måndag till fredag, men periodvis förekommer skiftarbete i form av kvälls, - natt och helgarbete. Kontinuerlig fortbildning inom arbetsområdet sker bl.a. genom intern och extern utbildning.

Vi söker dig med goda kunskaper vad gäller service och reparation. Erfarenhet från arbete inom el, processindustrin och underhåll är meriterande. Som person är du flexibel, serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta. Du skall även kunna arbeta självständigt och ha ett gediget säkerhetstänk. Du är bra på att planera ditt arbete samt har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Pireva erbjuder ett omväxlande arbete med placering vid Haraholmens anläggning. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21
Frank Häggbom, Driftområdeschef Haraholmen, 070-577 88 17

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag är söndag 20  januari 2019. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Skriv ut informationen om Depåtekniker(pdf)