Länk till Pireva startsida

Lediga tjänster

Till Driftområde transport söker vi

Chaufförer/sommarvikariat 

Som chaufför hos Pireva arbetar du med insamling av avfall för såväl hushåll som verksamheter. Arbetet är varierande och du kommer att ingå i en grupp med 18 chaufförer. Du kommer framföra något av våra renhållningsfordon som består av lastväxlare, liftdumper, baktömmande eller sidlastare. Fordonen utgår från Garagevägen 3, Öjebyn som också är Pirevas huvudkontor.

Vi söker dig som är positiv, driven och engagerad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ta ett stort eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. C-körkort och YKB är ett krav.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under tiden mitten på maj-augusti. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Frank Häggbom, Driftområdeschef transport, telefon 0911-931 10,

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag är söndag den 15 april 2018. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.