Länk till Pireva startsida

Lediga tjänster

Till affärsområde Avfall & Återvinning söker vi en

Maskinförare

Vid Bredviksbergets avfallsanläggning arbetar 7 personer med kundmottagning, avfallssortering, farligt avfall och maskinförararbeten. Vid anläggningen finns även bolagets kundservice.

Som maskinförare ingår du i ett team med uppgift att sköta produktionen på anläggningen. En stor del av din arbetstid kommer du att tillbringa i en av våra hjullastare. Du kommer även att vara en viktig lagspelare i övriga arbeten på avfallsanläggningen och ha kontakt med både kunder och leverantörer. Arbetet utförs normalt dagtid, men skiftarbete förekommer till viss del.

Vi söker dig som känner ett stort engagemang och är van med att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Du är bekväm med att fatta egna beslut och har högt säkerhetsfokus. Du är serviceinriktad och bra på att strukturera och planera ditt arbete. Som person bidrar till ett bra arbetsklimat.

Du har yrkesbevis för hjullastare med dokumenterad erfarenhet och B-körkort. Vi ser gärna att du kan utföra service och enklare reparationer. C-kort och YKB är meriterande.

Pireva erbjuder en trygg anställning ochett omväxlande arbete med placering vid Bredviksbergets avfallsanläggning. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Tomas Gustavsson, Driftområdeschef Bredviksbergets avfallsanläggning, 070-577 23 72.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag är söndag 15 april 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Skriv ut informationen om Maskinförartjänsten(pdf)