Länk till Pireva startsida

Kommunikatör till Pireva - ansök nu

Vi söker en kommunikatör som vill sprida vårt budskap och skapa större förståelse och kännedom om Pirevas viktiga samhällsroll.

Kommunikatör – vikariat

Pireva är i ett spännande utvecklingsskede där vår kommunikation är central. Vi skapar just nu en tydlig och konsekvent kommunikation, med mål att skapa en ökad medvetenhet om vatten och återvinning. Vår kommunikation ska vara enkel, ren och härlig.

Att vara kommunikatör vid Pireva är en flexibel och bred tjänst där du får ett stort ansvar för kommunikation och digital spridning. Du får möjligheten att påverka på flera olika nivåer inom organisationen och ditt bidrag till vår resa framåt är tydlig. Du ska sprida vårt budskap och skapa större förståelse och kännedom om Pirevas viktiga samhällsroll.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är trygg i rollen som kommunikatör. Du trivs att vara i en föränderlig miljö och har förståelse för affärsnyttan och en väl utvecklad digital kommunikation.

Som person är du positiv, driven och trivs med att arbeta självständigt med flera projekt samtidigt. Du har en god förmåga att kommunicera då du på egen hand skapar och uppdaterar material till våra olika kanaler.

Tjänsten är ett vikariat från och med 2020-06-01 till och med 2021-08-31 då vår kommunikationsansvariga ska vara föräldraledig. Kan eventuellt bli aktuellt med förlängning.

Som en av oss arbetar du ständigt efter våra värderingar. Alltid du, Alltid vi, Alltid framåt.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.

Josefin Sjögren, Kommunikationsansvarig, 070-331 66 85.

 

Välkommen med din ansökan till platsansokan@pireva.se

Sista ansökningsdag är söndag den 15 mars 2020. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skriv ut informationen om Kommunikatör här (pdf)