Länk till Pireva startsida

Eltekniker

Pireva står inför stora spännande utmaningar de närmaste åren där bland annat ett nytt vattenverk ska byggas, därför söker vi nu en Eltekniker för att förstärka vårt team.

Pirevas vision ”Hållbart och prisvärt - nu och för kommande generationer” beskriver hur vi ska arbeta och det genomsyrar allt vi gör, varje dag. Svaret på hur Pireva ska rusta sig för framtiden och vägen framåt hittar vi i våra engagerade medarbetare och våra värderingar - Alltid du, Alltid vi, Alltid framåt, som guidar oss i det dagliga arbetet.

Vårt erbjudande
Pireva erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att bidra till vår utveckling av verksamheten som våra invånare i Piteå nyttjar varje dag året runt.

Arbetsuppgifter
Är det du som får saker att hända och vill göra skillnad? Söker du en stabil arbetsplats med kollektivavtal, spännande teknik, ett omväxlande arbete och möjlighet till hälsosam balans mellan arbete och fritid? Vi är inne i en period med många investeringsprojekt och söker därför en förstärkning till vår enhet Underhåll Process.

Som eltekniker arbetar du med drift, förnyelse och utveckling av våra elanläggningar. Det är ett brett och varierat arbete då våra anläggningar omfattar: allmänna elinstallationer, automation-, regler- och doseringsutrustning, pumpanläggningar, mätinstrument, reservkraftverk, hög- och lågspänningsställverk. Du kommer även få möjlighet att utvecklas inom SCADA- och PLC-programmering.

Som eltekniker är du delaktig i avhjälpande och förebyggande underhåll, investeringsprojekt, nyinstallation och idrifttagning, förbättringsarbete och rutiner.

Vi söker dig som
Har avslutad elektrikerutbildning, flerårig erfarenhet av att utföra installationer, felsökning och felavhjälpning på elektriska anläggningar. Vi ser det som meriterande om du jobbat med styr- och reglerteknik inom antingen fastighet eller i industrin.

I rollen som eltekniker kommer du arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Då vi har anläggningar inom hela Piteå kommun är B-körkort ett krav.

Tjänsten är tills vidare på heltid med placering vid Pirevas Underhållsavdelning i Öjebyn. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer om tjänsten
Välkommen att kontakta:
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Anders Sandlund, Projekt- och underhållschef, 070-931 07 30.

Välkommen med din ansökan
Via e-post till platsansokan@pireva.se
Sista ansökningsdag är söndag den 23 juni 2024. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.