Länk till Pireva startsida

Vi söker chaufförer till sommarvikariat

Vill du ha ett flexibelt och omväxlande arbete där din insats är viktig både för miljön och våra kommunmedborgare? Vi behöver förstärka vår verksamhet med fler duktiga chaufförer inför vår- och sommarsäsongen. Vi erbjuder dig ett arbete där arbetstiden främst är förlagd till vardagar.

Vi arbetar för vår vision ”Hållbart och prisvärt -idag och för kommande generationer”, där våra värderingar ”Alltid Du, Alltid Vi, Alltid Framåt”, guidar oss i arbetet. 

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under tiden maj-augusti.


Det vi förväntar oss av dig och alla våra anställda är att du tar eget ansvar för det arbete du utför. Din kompetens och yrkesskicklighet är viktig för oss. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men du är nyare inom yrket så vill vi erbjuda dig en bra start i din nya yrkesroll med tydlig introduktion och härliga kollegor.

Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet. 


Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:

Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21

Frank Häggbom, driftområdeschef transport, 0911-931 10


C-kort och YKB är ett krav.

Tillträdesdag sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se.

Sista ansökningsdag är 15 mars 2022. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.